top of page

Ashent Group

Public·46 members
Jorina Akter
Jorina Akter

~!@UŽIVO-LIVE))* Rijeka - Osijek uživo prijenos 10. ožujka 2024.


NOGOMET UŽIVO: Rijeka i Osijek igraju 26. kolo HNL-a na


🔴LINK📺👉 https://tvnet24.live/soccer/


🔴LINK📺👉 https://tvnet24.live/soccer/Rujevici u nedjelju, 10. ožujka 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Rijeka i Osijek odigrat će susret u sklopu 26. kola Supersport HNL-a na stadionu Rujevica u nedjelju, 10. ožujka 2024. godine. Ova utakmica počinje u 15 sati, a osim uživo na stadionu, moći ćete je gledati i putem dva televizijska kanala. Podsjetimo, do kraja HNL-a još je 11 kola. Rijeka je trenutno na prvom mjestu sa jednim bodom više od drugoplasiranog Hajduka te pet više od trećeg Dinama. No, Plavi imaju i utakmicu manje od vodeđeg dvojca. A Osijek je četvrti sa 36 bodova, 12 manje od Dinama s kojim su, dodajmo, Osječani odigrali 1:1 u prošlom, 25. kolu HNL-a.

“Čeka nas zahtjevna utakmica. Osijek se nalazi u situaciju gdje se bori s još nekoliko klubova za četvrto mjesto. Mi želimo što duže ostati gdje smo trenutno i za to nam treba pobjeda protiv Osijeka. Što se tiče kadra, osim Jankovića neće biti ni Smolčića zbog kartona, a neće zaigrati ozlijeđeni Čabraja“, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

PROČITAJTE VIŠE: Servisne informacije Zagreb | Popis dežurnih gradskih službi i korisnih gradskih informacija

“Osijek je možda pokazivao malo drugačije lice u Opus Areni, a malo drugačije lice u gostima. To je tako, to su usponi i padovi u sportskoj formi. Nekada si dobar, nekada loš, kao i svaka druga ekipa. Oni imaju svoje brige i svoju borbu, a mi imamo svoje brige i svoju borbu. Hoće li biti lakše protiv Osijeka bez Miereza? Može se dogoditi da onaj koji igra umjesto Miereza da i nešto više, a s druge strane nema olakšavanja jer uz cijelu podršku koji Osijek ima od svoga grada i navijača minimalno računaju da će stići do Europe i tako će se sigurno i postaviti. Ali Rijeka se nikog ne boji, pogotovo na Rujevici pa da i Real Madrid dođe”, dodao je Sopić.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rijeka – Osijek?

Utakmica 26. kola HNL-a između nogometnih klubova Rijeka i Osijek igra se na stadionu Rujevica u Rijeci. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 10. ožujka 2024. godine od 15 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalima HTV2 i MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče ove utakmice, kladionice su procijenile da će pobjeda pripasti Rijeci, no bit će tvrdo. Na pobjedu Rijeke kvota je 1.50, na pobjedu Osijeka je 6.95, dok neriješen rezultat ima koeficijent 3.95.

Više o nogometnom klubu NK Osijek doznajte na mrežnoj adresi nk-osijek.hr. Sve što vas zanima o klubu HNK Rijeka možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • ashenterprisesinco
 • Vina Adriani
  Vina Adriani
 • Totoagung2
  Totoagung2
 • KANCIL KECIL
  KANCIL KECIL
 • Marlon Brando
  Marlon Brando
bottom of page